HMS - SOLUTIONS FOR COMMUNICATIONS
 

Uusia VHF-antenneja Triaxilta...

09.11.2017

Triax on uusinut VHF-antennivalikoimansa tuomalla markkinoille kaksi uutta VHF III alueen antennia kanavien K 5-12 vastaanottoon. Antennit ovat mekaaniselta rakenteeltaan erittäin lujia 18x18 mm runkoputken ja tukevan mastokiinnikkeen ansiosta. Kaapeliliitännät on toteutettu säteilytiiviillä, kosteussuojatulla F-liittimillä. Antennit on pakattu yksittäin joko värilliseen myyntipakkaukseen tai bulkkina muovipussiin.
   

VHF 9 SB on fyysiseltä kooltaan pieni ns. "Short boom" antenni, joka pienen tuulikuormansa ansiosta sopii hyvin perusantenniksi pientalokohteisiin, joissa kentänvoimakkuus on riittävä.
Poikkeuksellisen rakenteensa ansiosta se on tyylikkään näköinen, takaa kiinnitettävänä helppo asentaa eikä pienikokoisena kohtuuttomasti kuormita antennimastoa.

Trax logo, uusiVHF 9 SB

VHF 13 on tehokas 13-elementtinen Yagi-antenni yhteisantennijärjestelmiin ja heikossa kentässä tapahtuvaan pientalovastaanottoon.
Antennirakenne on erittäin tukeva vahvan runkoputken, täsmällisen, säädettävän mastokiinnikkeen ja liitoskappaleiden ansiosta.
Esikoottu rakenne ja kaapelin F-liitäntä tekevät asennuksesta nopeaa ja helppoa.  

Lisätiedot HMS-Tuoteinfo 3-2017 
     
     
     
     
     

    

VHF 13
 

Sivusto on toteutettu SiteRunner-sivustotyökalulla
HMS Multimedia Systems Oy, Asemakatu 5, FI-38210 VAMMALA, puh. 03-5113991, ari.suvanto@hmsmultimedia.fi