Tuotetuki
 

Tuotetuki

HMS - tuotetuki palvelee Teitä antennijärjestelmien suunnitteluun, mitoitukseen ja laitevalintoihinne liittyvissä kysymyksissä. Tuotetuen alta löytyvät myös asennus-ja käyttöohjeet edustamiimme Triax antennilaitteisiin.

Antennijärjestelmien toteutus osiosta löydätte yleistä tietoa antennijärjestelmien suunnitteluun, määräyksiin ja asetuksiin liittyvissä asioissa. Siellä on myös tietoa erilaisten järjestelmien ja mm. vahvistimien mitoitukseen liittyen.

Mitoitus-ja valintataulukot ohjaavat Teitä oikeiden komponenttien valinnoissa ja antavat tuoteryhmittäin nopean yleiskuvauksen laajasta Triax tuotevalikoimastamme. Kaikki Triax komponentit ovat keskenään yhteensopivia ja helpottavat toimivien järjestelmien rakentamista.

Järjestelmäesimerkkien tehtävänä on helpottaa erilaisten järjestelmien suunnitteluan pientaloista suuriin SMATV-järjestelmiin. Niissä on kuvattu erilaisten järjestelmäratkaisujen perusrakenne laitevalintoineen. Erilaisten variaatoiden toteutus perusratkaisujen pohjalta on helppoa.

Asennus-ja käyttöohjeet seuraavat yleensä aina tuotteen mukana, mutta mikäli ohje jostain syystä puuttuu, löytyy se tästä joko suomenkielisenä tai päämiehemme Triaxin sivuilta tuotteen tietojen alta.

 

 

 

 

 

 

Sivusto on toteutettu SiteRunner-sivustotyökalulla
HMS Multimedia Systems Oy, Asemakatu 5, FI-38210 VAMMALA, puh. 03-5113991, ari.suvanto@hmsmultimedia.fi