Tuotetuki
 

Tuotetuki

HMS - tuotetuki palvelee Teitä antennijärjestelmien suunnitteluun, mitoitukseen ja laitevalintoihinne liittyvissä kysymyksissä. Tuotetuen alta löytyvät luonnollisesti myös asennus-ja käyttöohjeet edustamiimme Hirschmann antennilaitteisiin.

DVB-T/T2 vastaanotto valikon alle olemme koonneet keskitetysti tiedot Suomessa lähetettävistä terrestiaalisista kanavanipuista ohjelmakanavineen. Sivulta löytyvät tiedot myös eri kanavanippujen näkyvyysalueista, lähetyskanavista rakentamisaikatauluineen. 

Antennijärjestelmien toteutus osiosta löydätte yleistä tietoa antennijärjestelmien suunnitteluun, määräyksiin ja asetuksiin liittyvissä asioissa. Siellä on myös tietoa erilaisten järjestelmien ja mm. vahvistimien mitoitukseen liittyen.

Mitoitus-ja valintataulukot ohjaavat Teitä oikeiden komponenttien valinnoissa ja antavat tuoteryhmittäin nopean yleiskuvauksen laajasta Hirschmann tuotevalikoimastamme. Kaikki Hirschmann komponentit ovat keskenään yhteensopivia ja helpottavat toimivien järjestelmien rakentamista.

Järjestelmäesimerkkien tehtävänä on helpottaa erilaisten järjestelmien suunnitteluan pientaloista suuriin SYJ-järjestelmiin. Niissä on kuvattu erilaisten järjestelmäratkaisujen perusrakenne laitevalintoineen. Erilaisten variaatoiden toteutus perusratkaisujen pohjalta on helppoa.

Asennus-ja käyttöohjeet seuraavat yleensä aina tuotteen mukana, mutta mikäli ohje jostain syystä on kadonnut saatte sen helpolla sähköisesti joko suomen tai englannin / saksan kielisenä.

 

 

 

 

 

 

Sivusto on toteutettu SiteRunner-sivustotyökalulla
HMS Multimedia Systems Oy, Asemakatu 5, FI-38210 VAMMALA, puh. 03-5113991, ari.suvanto@hmsmultimedia.fi