Yritys
 

HMS Multimedia Systems Oy

HMS Multimedia Systems Oy on antenni-, kaapelitelevisio- ja laajakaistaisten tiedonsiirtojärjestelmien laitteiden sekä järjestelmäkokonaisuuksien maahantuontiin ja tukkumyyntiin keskittynyt yritys. Tuotevalikoimamme käsittää kaikki antennijärjestelmien komponentit antenneista antennipistorasiaan sekä tulevaisuuden laajakaistaisiin multimediasovelluksiin. Toimintamme lähtökohtia ovat kattavan tuotevalikoiman lisäksi tuotteiden korkea laatu, hyvä saatavuus sekä asiakaslähtöinen toimintatapa.

Tunnetut tuotteet

Triax tuotteisiin perustuva tuotevalikoimamme on useimmille entuudestaan tuttu. Triax on yhdessä entisen Hirschmannin kanssa yksi Euroopan johtavia antenni- ja kaapelitelevisiolaitteiden valmistajia. Molemmilla tuotemerkeillä on pitkät perinteet myös Suomessa. Tuotteet ovat tunnettuja korkeasta laadustaan ja edistyksellisistä tuotteistaa, jotka luotettavuutensa ja hyvän asennettavuutensa ansiosta mahdollistavat kustannustehokkaan toteutuksen.

Yhteensovitettuja järjestelmäratkaisuja

Tuotteiden modulaarinen rakenne ja selkeät tuotekokonaisuudet takaavat laitteiden keskinäisen yhteensopivuuden. Tämä antaa selkeän edun antennijärjestelmien suunnitteluun ja mitoitukseen toteutustavasta ja järjestelmän koosta riippumatta. Mekaanisesti ja sähköisesti yhteensovitetut komponentit helpottavat järjestelmien toteutusta ja yhtenäinen design antaa laitteistoille viimeistellyn ja ammattimaisen ulkonäön.

Tuotteiden hyvä saatavuus

Yksi hankintakanava sekä yhteistyömme sähkötukkuliikkeiden ja Suomen Kaukokiito Oy:n kanssa tarjoaa tuotteillemme logistisesti tehokkaan jakeluverkoston. Oman myyntivarastomme ohella SLO:n myyntikonttorit ympäri Suomen palvelevat Teitä nopeasti ja tehokkaasti. Tavoitteemme on, että tilatut tuotteet ovat kustannustehokkaasti haluamassanne paikassa.

 

 

 

Sivusto on toteutettu SiteRunner-sivustotyökalulla
HMS Multimedia Systems Oy, Asemakatu 5, FI-38210 VAMMALA, puh. 03-5113991, ari.suvanto@hmsmultimedia.fi